• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98092316664
  • خبرنگار : 71610

ادامه اعتراضات در بغداد و هشدار کویت به شهروندانش درباره سفر به عراق

ادامه اعتراضات در بغداد و هشدار کویت به شهروندانش درباره سفر به عراق

منابع آگاه از ادامه اعتراضات در عراق و زخمی شدن بیش از ۱۰ معترض در پی درگیری با نیروهای ضد شورش خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، شهروندان عراقی شامگاه جمعه با حضور در میدان الوثبه و پل الأحرار بار دیگر به اعتراضات علیه فساد در این کشور ادامه دادند.

در همین راستا، یک منبع در پلیس بغداد که نخواست نامش فاش شود، گفت: شامگاه جمعه درگیری‌ها میان معترضان و نیروهای ضد شورش در میدان الوثبه و پل الاحرار در مرکز بغداد از سرگرفته شد.

در همین حال، شاهدان عینی به خبرگزاری آناتولی گفتند که دست کم ۱۰ معترض عراقی در پی استنشاق گازهای اشک اور دچار حالت خفگی شدند.

همزمان سفارت کویت در بغداد ضمن هشدار به اتباع این کشور برای سفر به عراق، از کویتی‌های مقیم عراق خواست سریعا این کشور را ترک کنند.

سفارت کویت در بغداد با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد، شهروندان کویتی در حال حاضر به عراق سفر نکنند و کویتی‌هایی هم که در عراق هستند سریعا آنجا را ترک کنند و این به دلیل حفظ امنیت و سلامت آنها با توجه به اوضاعی است که عراق شاهد آن است.

این سفارتخانه در ادامه بیانیه خود ابراز امیدواری کرد که عراق از امنیت و ثبات برخودار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha