• چهارشنبه / ۴ دی ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 98100402853
  • خبرنگار : 50312

آلودگی رخت بر می‌بندد/ پایان هفته‌ای آرام برای قم

آلودگی رخت بر می‌بندد/ پایان هفته‌ای آرام برای قم

ایسنا/قم یک کارشناس هواشناسی گفت: از امروز تا ۲ روز آینده شاهد جوی آرام و به تدریج افزایش ابر و کاهش آلودگی در آسمان هستیم.

محمدجواد ترابیان در گفت و گو با ایسنا عنوان کرد: امروز آسمان استان صاف است و در برخی ساعات شاهد وزش باد آرام و گرد و گردوغبار خواهیم بود.

وی افزود: بیشینه هوای امروز ۱۵ درجه سانتی‌گراد و کمینه هوا ۲- درجه سانتی‌گراد است.

این کارشناس هواشناسی در خصوص وضعیت جوی و دمای فردا بیان کرد: فردا شاهد آسمانی صاف و افزایش تدریجی ابر و اندکی کرد و غبار، همراه با وزش باد هستیم، حداقل و حداکثر دمای فردا به ۲- و ۱۳ درجه سانتی گراد خواهد رسید.

ترابیان بیان کرد: در روز جمعه شاهد آسمانی کمی تا قسمتی ابری و در برخی ساعات افزایش ابر هستیم،  آلودگی هوا نیز در روز جمعه کمتر شده و به تدریج پایان می‌یابد.

وی ادامه داد: حداقل دمای روز جمعه ۱ و حداکثر دمای آن به ۱۵ درجه سانتی گراد می رسد.

این کارشناس هواشناسی اضافه کرد: قم با حداقل دمای ۲- درجه سانتی‌گراد، کمترین و کوه سفید با حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتی‌گراد بیشترین دما را، در استان به نام خود ثبت کرده‌ است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha