• شنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98122418573
  • خبرنگار : 71415

پوتین سند اصلاحات قانون اساسی روسیه را امضا کرد

پوتین سند اصلاحات قانون اساسی روسیه را امضا کرد

رسانه های روسیه گزارش کردند، رئیس جمهور این کشور رسما اصلاحات قانون اساسی این کشور را که به وی اجازه به نامزدی مجدد برای ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴ را می‌دهد امضا کرده است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری اینترفاکس روسیه گزارش کرد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز(شنبه) اقدام به امضای یک بسته اصلاحات قانون اساسی کشورش که قبلا پیشنهاد آنها را داده بود، کرده است. این اصلاحات شامل بندی هستند که به وی گزینه نامزدی برای دو دور دیگر ریاست جمهوری را می‌دهد.

کرملین اقدام به انتشار سند ۶۸ صفحه‌ای مربوط به تشریح این اصلاحات اعمال شده در قانون اساسی روسیه در وبسایت رسمی خود کرده است. با امضای این سند از سوی پوتین، همچنین این اصلاحات باید رویه های دیگری را تا تصویب نهایی طی کنند؛ رویه‌هایی که متفاوت از دیگر قوانینی که بلافاصله بعد از امضا شدن توسط رئیس جمهور روسیه نهایی میشوند است.

سند مذکور در ادامه نزد دادگاه قانون اساسی روسیه فرستاده می‌شود و این دادگاه یک هفته مهلت خواهد داشت تا رای خود را نسبت به تصویب این اصلاحات اعلام کند. این اصلاحات در صورت تصویب شدن باعث می شوند که یک شروع مجدد برای پوتین در زمینه محدودیت مربوط به دورهای ریاست جمهوری اتفاق بیفتد.

این اصلاحات در انتها نزد مردم روسیه به رای گذاشته خواهند شد. کرملین روز ۲۲ آوریل را به عنوان روزی که قرار است این رای‌گیری اتفاق بیفتد تعیین کرده است. والنتینا ماتوینکو، رئیس مجلس سنای روسیه امروز به خبرنگاران گفت: این رای گیری به رغم نگرانی ها در خصوص شیوع ویروس کرونای جدید باید برگزار شود.

گمانه‌زنی هایی در هفته‌های اخیر مطرح شده مبنی بر اینکه کرملین احتمالا این رای‌گیری را به سبب نگرانی از بابت شیوع کروناویروس به صورت اینترنتی برگزار خواهد کرد و مخالفان دولت روسیه این روش رای گیری را محکوم کرده‌اند چرا که به اعتقاد آنها این روش باعث میشود که به راحتی در رای گیری تقلب صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۴ ۲۳:۰۵

یاد بگیرید. تشحیص مصلحت نظام، یعنی این. که قانون اساسی به نفع کشور تغییر کنه نه پافشاری روی قوانین اشتباه و سراسر تبعیض‌آمیز!

avatar
۱۳۹۸-۱۲-۲۵ ۰۸:۲۲

پوتین نداشته های روسیه را به داشته تبدیل کرد و روحانی عزیز! داشته های ایران را به نداشته تبدیل کرد... براستی کدومشون هنر بیشتری به خرج داد؟ اونی که ساخت یا اونی که به باد فنا داد!؟؟؟