• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99013118632
  • خبرنگار : 50187

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان:

تلف شدن ۱۲۰ راس دام سبک و ۱۵ راس دام سنگین در سیل شهرستان کرمان

تلف شدن ۱۲۰ راس دام سبک و ۱۵ راس دام سنگین در سیل شهرستان کرمان

ایسنا/کرمان رییس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان گفت: ۱۲۰ راس دام سبک، ۱۵ راس دام سنگین تلف و ۱۸ واحد دامی در سیل دو روز گذشته در شهرستان کرمان تخریب شده و از بین رفته است.

"عباس سعیدی" ظهر امروز ۳۱ فروردین ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: در سیل روزهای اخیر منطقه شهداد و اندوهجرد، ۸۰۰ هکتار باغات، نخیلات و مزارع سیر، گلرنگ و ... دچار آب و گل گرفتگی شده و برخی محصولات کاملا از بین رفته است.

وی با بیان اینکه ۶۲ کیلومتر خطوط انتقال آب نیز دچار خسارت شده و آبرسانی به مزارع قطع شده که باید در اسرع وقت با ماشین آلات این مشکلات رفع شود تصریح کرد: ۱۲۰ راس دام سبک، ۱۵ راس دام سنگین تلف و ۱۸ واحد دامی تخریب شده و از بین رفته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان بیان کرد: یک واحد پرورش ماهی از بین رفته و بین ۴۲ تا ۴۵ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی شهداد وارد شده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۲ رشته قنات دچار خسارت شده، گفت: در حال حاضر هیچ اعتباری برای رفع مشکل قنوات و کانال های آبرسانی مناطق سیل زده شهرستان کرمان نداریم و نیازمند یک و نیم میلیارد اعتبار هستیم اما در عین حال اعلام کردیم مدیر شهرستان از هر محلی که می تواند اعتبار را تامین کرده و کار را انجام بدهد.

به گزارش ایسنا در این جلسه اعلام شد: ۳۶۰۰ متر اصلاح و بهسازی لوله و شبکه آب انجام شده و هنوز روستای پشوئیه مشکل دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha