سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۷
استقبال از یک شهید حادثه ناوچه کنارک در شیراز
عکس آرشیوی است.

استقبال از یک شهید حادثه ناوچه کنارک در شیراز

فارس (ایسنا) - مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید اسماعیل پورخسرو، یکی از شهدای ناوچه کنارک، در شیراز برگزار خواهد شد.

مسئول روابط عمومی ارتش در استان فارس اعلام کرد: عصر سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت، مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید اسماعیل پورخسرو، در محل فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز برگزار می‌شود.

سروان مصطفی زمانی خاطرنشان کرد: این مراسم ساعت ۱۶ عصر امروز و با حضور مسئولان لشکری و کشوری، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و انجام تشریفات نظامی، برگزار می‌شود.

زمانی خاطرنشان کرد: پیکر مطهر این شهید، بعد از انتقال به زادگاهش شهرستان داراب، با حضور فرماندهان و پرسنل نظامی، تشییع و در گلزار شهدای آن شهرستان به خاک سپرده خواهد شد.

این مقام نظامی همچنین گفت: پیکرهای مطهر ۵ شهید والامقام از شهدای ناوچه کنارک که از اهالی غیور فارس هستند نیز در روزهای آینده برای تشییع و خاکسپاری به زادگاهشان منتقل خواهد شد.

زمانی خاطرنشان کرد که زمان و چگونگی برگزاری مراسم استقبال و تشییع و خاکسپاری این شهدا نیز متعاقبا اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها