• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99030703746
  • خبرنگار : 50223

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان خبر داد

پیش بینی برداشت بیش از ۱۵۰هزار تن گندم طی سال جاری در کهگیلویه بویراحمد

پیش بینی برداشت بیش از ۱۵۰هزار تن گندم طی سال جاری در کهگیلویه بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیش بینی می شود بیش از ۱۵۰هزار تن گندم طی سال جاری در این استان تولید شود.

شهرام عسکری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: در مجموع ۱۰۰ هزار هکتار گندم در این استان کشت شده که حدود ۸۷ هزار هکتار از آن به صورت دیم  و مابقی بصورت آبی بوده است.

وی در رابطه با پیش بینی تولید گندم استان در سال99 اظهارکرد: پیش بینی ما تولید بالغ بر ۱۵۰ هزار تن گندم در سال جاری است

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: که پیش بینی می‌شود بیش از ۸۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز مردم باشد که ما تمام این میزان را خریداری کرده و در سیلو ها ذخیره خواهیم کرد.

عسکری تصریح کرد: برداشت گندم در مناطق گرمسیر استان از دو هفته پیش آغاز شده و تا اواخر خرداد ادامه دارد و برداشت مناطق سردسیر استان از تیرماه آغاز می‌شود و تا اواسط مرداد ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha