• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۵۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99031509145
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

جنگل‌های چهارمحال و بختیاری طعمه حریق شد

 جنگل‌های چهارمحال و بختیاری طعمه حریق شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری از وقوع حریق در جنگل‌های حوالی سد کارون چهار موسوم به بلیط بلند در استان خبر داد و گفت: با همکاری دستگاه‌های امدادرسان و مردم محلی حریق مهار شد.

مرتضی زمانپور در گفت‌وگو با ایسنا از وقوع حریق در جنگل‌های حوالی سد کارون چهار موسوم به بلیط بلند در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: این حادثه روز گذشته به علت بی‌احتیاطی گردشگران در روشن کردن آتش رخ داد.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری افزود: بلافاصله نیروهای هلال‌احمر، یگان حفاظت منابع‌طبیعی از ۳ شهرستان اردل، کیار و لردگان به محل وقوع حریق اعزام و با کمک نیروهای محلی اقدام به اطفای حریق کردند.

وی توضیح داد: متأسفانه امروز مجدد آتش شعله‌ور و در حال سرایت به مناطق دیگر بود، که مجددا نیروها به منطقه اعزام و عملیات اطفای حریق با کمک جوامع محلی ادامه پیدا کرد و خوشبختانه پس از گذشت چند ساعت آتش به طور کامل مهار شد.

زمانپور با بیان اینکه میزان خسارت در حال برآورد است، خاطرنشان کرد: اگر همکاری دستگاه‌های اجرایی و مردم محلی برای اطفای حریق نبود، قطعا شاهد وقوع فاجعه در جنگل‌های چهارمحال و بختیاری بودیم.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: بنا بر دستور استاندار نیروهای یگان حفاظت منابع‌طبیعی تا زمان عادی شدن شرایط در محل وقوع حریق حضور دارند تا اگر مجددا حریق آغاز شد به سرعت اقدام به اطفای حریق کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha