چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۱
منبع: نمایندگی قزوین
پایان هفته قزوین خنک می‌شود

پایان هفته قزوین خنک می‌شود

قزوین (ایسنا) - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین اعلام کرد: امروز چهارشنبه هشتم مرداد شاهد استقرار هوای گرم در منطقه خواهیم بود ولی از پنج‌شنبه شب تا اوایل هفته آینده به تناوب امواجی از سطح منطقه عبور می‌کنند که سبب افزایش ابر می‌شوند.

مریم بهروزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز چهارشنبه هشتم مرداد شاهد استقرار هوای گرم در منطقه خواهیم بود و روز گذشته هفتم مرداد دماسنج‌ها اعداد بالایی را نشان دادند به گونه‌ای که قزوین به ۴۱ و بوئین‌زهرا به ۴۲ درجه سلسیوس رسید.

وی ادامه داد: خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد از پنج‌شنبه شب تا اوایل هفته آینده به تناوب امواجی از سطح منطقه عبور می‌کنند که سبب افزایش ابر می‌شوند و به تناوب هم رگبار و رعد و برق را شاهد خواهیم بود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان اضافه کرد: برای این مدت وزش بادهای شمالی و کاهش دما و برای ارتفاعات نیز پدیده مه هم پیش‌بینی می‌شود، البته روز پنج‌شنبه نهم مرداد سرعت وزش بادها نسبتاً شدید تا شدید خواهد بود.

بهروزی اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته آوج با ۱۸ و بوئین‌زهرا با ۴۲ درجه سلسیوس به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرهای استان بودند و دمای شهر قزوین نیز بین ۲۳ و ۴۱ درجه سلسیوس در نوسان بوده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها