شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰
منبع: کمیته امداد امام خمینی (ره)
ذبح 1600 قربانی برای نیازمندان در آذربایجان شرقی

ذبح 1600 قربانی برای نیازمندان در آذربایجان شرقی

آذربایجان شرقی (ایسنا) - معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد آذربایجان‌شرقی با اشاره به استقبال خیران از طرح نذر قربانی این نهاد، گفت: تاکنون ۱۶۰۰ قربانی در سطح استان جهت توزیع بین مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و خانواده های نیازمند ذبح شده است.

یونس فاتح در جمع خبرنگاران از همراهی همیشگی خیران در دستگیری از نیازمندان قدردانی کرد و افزود: قربانگاه ابراهیمی کمیته امداد با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا و اصول شرعی برپا شد و با توجه به شرایط خاص کرونایی، خیران استقبال گسترده‌ای از طرح نذر قربانی کمیته امداد کردند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان خاطرنشان کرد: عرضه دام زنده نیز از محل طرح‌های اشتغال دامپروری مددجویان جهت توانمندسازی این عزیزان انجام شد.

به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، وی تاکید کرد: گوشت قربانی‌های ذبح شده به‌صورت بهداشتی بسته بندی شده و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی، در یخچال نگه داری شده و بعد از ۲۴ ساعت بین نیازمندان توزیع می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها