• شنبه / ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99051813101
  • خبرنگار : 71496

ابوالغیط در لبنان: درباره انفجار بیروت هر احتمالی مطرح است

ابوالغیط در لبنان: درباره انفجار بیروت هر احتمالی مطرح است

دبیرکل اتحادیه عرب امروز (شنبه) در بیروت تاکید کرد، اتحادیه عرب در اختیار لبنان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العهد، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب امروز (شنبه) به محض ورود به فرودگاه شهر بیروت تاکید کرد: اتحادیه عرب در اختیار لبنان است و برای ارائه انواع حمایت‌ها آماده هستیم.

ابوالغیط اظهار کرد: هدف از سفرم به لبنان اثبات همبستگی کشورهای عربی با لبنان در سایه این فاجعه است.

دبیرکل اتحادیه عرب در ادامه برای دیدار با میشل عون، رئیس جمهوری لبنان وارد کاخ بعبدا شد.

او در دیدار با عون ضمن عرض تسلیت صمیمانه خود به رئیس جمهوری و مردم لبنان و تاکید بر همبستگی کشورهای عربی و کمک و حمایت همه جانبه اتحادیه عرب از لبنان، اظهار کرد: با اینکه فاجعه‌ای که برای مردم لبنان رخ داد، وحشتناک بود اما آنها قوی و مقاوم هستند.

دبیرکل اتحادیه عرب در ادامه گفت: ما از قابلیت‌های جمعی برای بسیج کشورهای عربی برخوردار هستیم و من از واکنش این کشورها بسیار احساس رضایت می‌کنم.

وی تاکید کرد: در نشستی که قرار است برای حمایت از لبنان برگزار شود و فرانسه خواستار آن شده، شرکت خواهم کرد.

ابوالغیط افزود: ما منتظر هستیم دولت لبنان لیستی از کمک‌هایی که این کشور در حال حاضر نیاز دارد، ارائه دهد.

او با تاکید بر اینکه در راستای انتقال خواسته‌های لبنان در مورد کمک‌ها به جامعه جهانی تلاش خواهد کرد، گفت: اتحادیه عرب آماده است با پتانسیل‌های عربی در هر مساله‌ای مربوط به تحقیقات دربار فاجعه انفجار در بندر بیروت مشارکت کند.

ابوالغیط افزود: شرایط لبنان دشوار و پیچیده است، ما آماده همکاری با هر آنچه لبنانی‌ها مطرح کنند، هستیم.

دبیرکل اتحادیه عرب پس از دیدار با میشل عون در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اینکه علت اتفاق رخ داده در بندر بیروت انفجار بمب بوده و یا یک حمله اظهار کرد: هر احتمالی وجود دارد.

او در جمع خبرنگاران گفت: برای همکاری در انجام تحقیقی شفاف درباره انفجار بیروت آماده هستیم و اتحادیه امکانات خود را برای انجام این تحقیق ارائه خواهد کرد.

ابوالغیط فاش کرد، گزارش کاملی از مشاهدات خود و این سفر را به کشورهای عربی و وزرای خارجه آنها ارائه خواهد کرد.

او افزود: اتحادیه عرب قصد دارد بند جدیدی را به دستور جلسه شورای اقتصادی و اجتماعی برای کمک مستمر و دائمی به لبنان پیشنهاد کند.

دبیرکل اتحادیه عرب ادامه داد: تسلیت و همدردی و حمایت اتحادیه عرب و کشورهای عربی از لبنان را به نبیه بری (رئیس پارلمان لبنان) انتقال دادم و از آمادگی اتحادیه برای حمایت از لبنان گفتم، ما مساله کمیته تحقیق را بررسی کردیم و پیشنهاد کردم اتحادیه عرب با انتخاب چهره‌های عرب در این زمینه همکاری داشته باشد.

او با اشاره به قصد خود برای شرکت در کنفرانس کشورهای حامی که فردا (یکشنبه) برگزار خواهد شد، تاکید کرد، تمام تلاش خود را برای کمک به لبنان انجام خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha