• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99051913755
  • خبرنگار : 50188

اهدای زندگی به ۳ بیمار نیازمند توسط جوان رفسنجانی

اهدای زندگی به ۳ بیمار نیازمند توسط جوان رفسنجانی

ایسنا/کرمان مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: جوان ۳۶ ساله رفسنجانی در روز تولدش به ۳ بیمار نیازمند زندگی بخشید.

"زهرا عظیمی" صبح امروز ۱۹ مرداد ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جوان ۳۶ ساله رفسنجانی به نام "مسلم حمید پور عرب بدویی" در روز تولدش به ۳ بیمار نیازمند، زندگی اهدا کرد.

وی افزود: اهداکننده که به دلیل تصادف در شب سیزدهم مرداد دچار مرگ مغزی و به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان انتقال داده شده و در بخش آی سی یو ۱ بستری بود، قلب، کبد و دو کلیه اش اهدا شد. 

مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان توضیح داد: بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان امروز میزبان دومین تیم برداشت اعضا از تهران و کرمان در سال جدید بود که گیرنده قلب پسرجوان ۱۸ساله ای است که در بیمارستان مسیح دانشوری تهران همزمان با این جوان نیکوکار برای گرفتن قلب و یک کلیه آماده عمل شد، همچنین کبد به کرمان و یک کلیه هم به شیراز انتقال داده خواهد شد.

عظیمی تصریح کرد: تاکنون در رفسنجان ۱۰ اهدای قلب صورت گرفته که چهار مورد با اورژانس هوایی در این بیمارستان انجام شده است.

مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به زحمت های همکارانش در بخش اورژانس و آی. سی یو ۱ بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان، تاکید کرد: عمل های برداشت اعضا با تیم جراحی اتاق عمل همین بیمارستان و با حضور جراح قلب از تهران، جراح کبد و کلیه از کرمان انجام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha