• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99052014448
  • خبرنگار : 50010

فرماندار هشترود:

خبرنگاران، تاثیر به‌سزایی در آبادانی و توسعه همه جانبه دارند

خبرنگاران، تاثیر به‌سزایی در آبادانی و توسعه همه جانبه دارند

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود گفت: خبرنگاران به مدد قلم پاک خود موجب تعالی و رشد هر جامعه‌ای شده و با انتقاد سازنده تاثیر بسزایی در عمران، آبادانی و توسعه همه جانبه منطقه دارند.

امین امینیان روز دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: هر کاری که برای بهبود وضعیت مالی و معیشتی خبرنگاران لازم و با قانون مغایرت نداشته باشد، برای این قشر زحمت انجام خواهیم داد.

وی با بیان این‌که نقد خبرنگار، باید منصفانه باشد، خاطر نشان کرد: خبرنگار باید همراه با صداقت و توام با یکرنگی و همدلی، مطالب را به جامعه ارائه داده و خبرهای امیدوار کننده نیز منتشر کند.

امینیان اضافه کرد: آن دسته از خبرنگارانی که تاکنون فرم (ج) باطل نکرده‌اند، صاحب مسکن می‌شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جلسه خاطرنشان کرد: خبرنگاران در مقابل نوشته‌ها و گفته‌های خود مسئول هستند و باید تمامی اخبار و اطلاعات را به درستی مخابره کنند.

به گزارش ایسنا، علی اکبر زاده اظهار کرد: وضعیت خبری هشترود از لحاظ تعداد خبرنگار و میزان درج اخبار، وضعیت مطلوبی دارد.

وی با بیان این‌که مدیران کانال‌های تلگرامی باید از وزارت ارشاد مجوز درج مطلب داشته باشند، تاکید کرد: کانال‌های تلگرامی باید زیر نظر پلیس فتا فعالیت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha