این کتاب توسط مهران اوچی اردبیلی، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل، جواد فرخی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، داود جوادی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و سید کریم تهامی، عضو جهاددانشگاهی استان اردبیل به رشته تحریر درآمده است.
در این کتاب تلاش شده تا نتایج تحقیقات پراکنده و متنوعی که درباره فندق در کشورهای مختلف جهان انجام گرفته در یک مجموعه کامل با توصیههای لازم برای مناطق مختلف، گردآوری شود و به عنوان یک مرجع و منبع درسی برای دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی، محققان مراکز تحقیقاتی و سایر علاقهمندان مورد استفاده قرار گیرد.
کتاب کشت و پرورش فندق با عناوین ارقام و گونههای مختلف فندق، مورفولوژی گل، نیازهای اقلیمی و خاک، طرح اولیه (الگوی کشت) باغ، مدیریت کودی، مدیریت خاک، ازدیاد فندق، ریز ازدیادی فندق و عوامل موثر در آن، مدیریت، تربیت و هرس درختان جوان، مدیریت پس از برداشت باغ، آفات و بیماری های فندق، بهنژادی، بیوتکنولوژی، بازاریابی فروش، برداشت و فرآوری فندق جمع بندی شده است و به قیمت 30 هزار تومان از کتابفروشیها قابل تهیه است.
انتهای پیام
نظرات