چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۰
منبع: نمایندگی مرکزی
مدارس استان مرکزی ۱۵ شهریور بازگشایی می‌شوند/توزیع حدود ۹۸ درصد کتب درسی

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

مدارس استان مرکزی ۱۵ شهریور بازگشایی می‌شوند/توزیع حدود ۹۸ درصد کتب درسی

مرکزی (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: مدارس استان مرکزی از ۱۵ شهریور ماه به طور قطع بازگشایی می‌شوند، اما نوع فعالیت مدارس اعم از مجازی، حضوری یا نیمه حضوری بر اساس شرایط استان از حیث کرونا، مشخص می‌شود.

شهریار فولادوند در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در صورتی که ۱۵ شهریور وضعیت استان از حیث شیوع کرونا قرمز باشد، آموزش دانش آموزان از طریق شبکه شاد، صدا و سیما، توزیع خودآموزها و محتواهای آموزشی و ... انجام خواهد گرفت.

وی افزود: در صورت قرار داشتن استان در وضعیت زرد، دانش آموزان یک روز در میان در مدارس حضور خواهند داشت و در صورتی هم که هنگام آغاز سال تحصیلی جدید، وضعیت استان از نظر شیوع کرونا سفید باشد، مدارس طبق روال عادی بازگشایی خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: شورای مدرسه این اختیار را دارد که مدرسه را بر اساس وضعیت مدرسه اعم از تعداد دانش آموزان و کلاس ها و محوطه، تقسیم بندی و برنامه ریزی حضور دانش آموزان را انجام دهد، همچنین اقلام ضدعفونی برای تمامی مدارس تهیه و در اختیار آنها قرار گرفته است.

فولادوند در خصوص کتاب های درسی بیان کرد: حدود ۹۸ درصد کتاب های درسی (بیش از یک میلیون کتاب) تاکنون در مناطق سراسر استان توزیع شده، همچنین کتاب تمام مقاطع تحصیلی به صورت کامل تهیه شده و مشکلی در توزیع کتب وجود ندارد.

وی بیان کرد: بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در مقاطع تحصیلی وجود دارد و در حال حاضر با توجه به گستردگی و حجم کتاب ها، در حال حاضر محتواهای آموزشی برای یک ماه نخست سال تحصیلی آماده شده و آمادگی کامل جهت برگزاری کلاس ها به صورت مجازی یا حضوری وجود دارد، این محتواها برای مابقی سال تحصیلی در طول سال تحصیلی تهیه خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه مشکلی جهت فعالیت مدارس استثنایی وجود ندارد، گفت: شرایط این مدارس نیز همانند سایر مدارس عادی بوده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد و به فراخور نیازهای ویژه این دانش آموزان بسته های آموزشی تهیه شده است.

فولادوند اضافه کرد: در مقطع پیش دبستانی به سبب اجباری نبودن گذراندن این مقطع و با توجه به شرایط موجود، کمتر از ۲۰ درصد از دانش آموزان در این پایه ثبت نام کرده‌اند، اما در صورتی که ثبت نام انجام شده باشد آموزش همانند سایر مقاطع و با توجه به شرایط استان انجام می‌شود.

وی تهیه لباس فرم را اختیاری دانست و گفت: هرساله اجباری در تهیه لباس فرم وجود نداشته و امسال نیز تغییری در این روند ایجاد نشده، البته برای پایه اول طبیعتا نیاز است لباس متحد الشکل تهیه شود که البته باز هم اجباری نیست و این اقدام صرفا جهت نظم مدرسه و دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اضافه کرد: ۲۴۰ هزار دانش آموز در سراسر استان مرکزی تحصیل می کنند که ۲۳ هزار و ۵۸۷ دانش آموز از این تعداد، جدید الورود هستند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها