چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۸
منبع: نمایندگی اردبیل
افزایش تعداد فوتی‎‌های کرونا در اردبیل

هشدار علوم پزشکی اردبیل؛

افزایش تعداد فوتی‎‌های کرونا در اردبیل

اردبیل (ایسنا) - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۱ بیمار مبتلا به کرونا بستری شده و ۵ نفر بر اثر این بیماری فوت کردند.

شهرام حبیب‌زاده 12 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره وضعیت آمار کرونا در استان، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۳۱ بیمار در مراکز درمانی استان بستری شده‌ و ۵ نفر بر اثر این بیماری فوت کردند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اضافه کرد: از این تعداد ۲۳ نفر در اردبیل، ۱ نفر در پارس آباد، ۲ نفر در مشگین شهر، ۳ نفر در گرمی و ۲ نفر در خلخال بستری شدند.

به گفته حبیب زاده در حال حاضر تعداد ۲۱۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۴۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

وی با بیان اینکه  طی شبانه روز گذشته ۲۸ نفر با بهبودی نسبی مرخص شده‌اند، ادامه داد: با توجه به اینکه وضعیت شهرستان اردبیل همچنان قرمز است از مردم درخواست می‌کنیم تا رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده‌ از ماسک به‌خصوص در نواحی پر ازدحام را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها