• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99061309854
  • خبرنگار : 71617

شکست شوک‌آور استقلال در نیمه اول فینال حذفی

شکست شوک‌آور استقلال در نیمه اول فینال حذفی

مصاف استقلال و تراکتور در نیمه اول با پیروزی ۳ بر صفر شاگردان ساکت الهامی به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، در جریان فینال رقابت های جام حذفی، دو تیم استقلال و تراکتور به مصاف هم رفتند که این بازی در نیمه اول با پیروزی ۳ بر صفر قرمز پوشان تبریزی به پایان رسید.

این مسابقه که موعود بنیادی فر قضاوتش را بر عهده داشت، در اوایل کار بیشتر در میانه میدان در جریان بود و دو تیم یکدیگر را محک زدند. با گذشت ۱۵ دقیقه از این بازی، دو تیم نتوانستند فرصتی ایجاد کنند و دروازه یکدیگر را تهدید کنند.

اولین موقعیت این بازی به گل تیم تراکتور منجر شد. محمدرضا خانزاده در دقیقه ۱۶ با حضور در محوطه جریمه استقلال با ضربه ای فنی توپ را روانه دروازه حریف کرد و باعث گل اول تراکتور در این مسابقه شد.

بعد از گل اول تراکتور، استقلال مقداری خود را جلو کشید و سعی داشت دروازه حریف را تهدید کند. پس از فشاری که استقلال به وجود آورد، بازی باز هم در میانه میدان جریان پیدا کرد و تراکتور نیز سعی داشت بازی را در میانه میدان مدیریت کند.

پس از توقف سه دقیقه‌ای بازی در دردقیقه ۳۰، استقلال گل دوم را هم دریافت کرد. اشکان دژاگه روی پاس احسان حاج صفی در دقیقه ۳۵ در محوطه جریمه استقلال صاحب موقعیت شد و با یک ضربه دقیق موفق شد گل دوم تراکتور را به ثمر برساند.

این پایان کار نبود و تراکتور با مدیریت بازی در میانه میدان، در دقیقه ۴۲ باز هم به گل رسید. اکبر ایمانی روی سانتر اشکان دژاگه در محوطه جریمه حریف با ضربه سر دروازه استقلال را باز کرد تا این بازی ۳ بر صفر به سود تراکتور پیش برود.

در نهایت تلاش استقلال برای جبران نتیجه بی ثمر بود و آبی پوشان در نیمه اول ۳ بر صفر از تراکتور شکست خوردند و به رختکن رفتند.

ترکیب استقلال: سید حسین حسینی، محمد دانشگر، عارف غلامی، وریا غفوری، هرویه میلیچ، آرش رضاوند، مسعود ریگی، علی کریمی، فرشید اسماعیلی، مهدی قایدی و شیخ دیاباته.

ترکیب تراکتور: محمدرضا اخباری، محمدرضا خانزاده، ایمان سلیمی، مهدی تیکدری، میثم تیموری، اکبر ایمانی، سعید مهری، احسان حاج صفی، اشکان دژاگه، مسعود شجاعی و ساسان انصاری.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha