یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶
تعداد فوتی‌های کرونا در البرز به ۱۰۰۰ نفر نزدیک شد

تعداد فوتی‌های کرونا در البرز به ۱۰۰۰ نفر نزدیک شد

البرز (ایسنا) - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹۳ نفر در بیمارستان‌های استان به خاطر کرونا بستری هستند، گفت: ۱۰۸ نفر از این بیماران بدحال هستند.

دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز گفت: از دیروز تا امروز ۱۶  شهریور ۶۰ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل ( قطعی، محتمل و مشکوک ) از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز    ۱۵ هزار و ۷۷۶ نفر  بوده که از این تعداد  ۱۵ هزار و ۲۳۴ نفر مورد قطعی مثبت  و بستری بوده‌اند.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۳۹۳ نفر شامل موارد ( قطعی، محتمل و مشکوک ) در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد  ۱۶۶ نفر بیمار قطعی کووید ۱۹ هستند.

سرپرست  دانشگاه علوم پزشکی البرز عنوان کرد: در ۲۴ساعت گذشته تعداد ۴۵۱ نفر سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی  استان با علائم مشکوک مراجعه کرده اند که ۶۰ مورد در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند .

فتحی با اشاره به اینکه تعداد  ۹۳بیمار بستری شده جوان و پایین تر از سن ۵۰ هستند تصریح کرد : تعداد بیماران بستری شده بد حال در ۲۴ ساعته گذشته به ۱۰۸ نفر رسید.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هشت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری  در استان به ۹۷۵ نفر رسید .

 فتحی در پایان تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۴هزار و ۴۰۰ نفر  از مراکز درمانی ترخیص و خوشبختانه  طی ۲۴ ساعت گذشته  ۴۸ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها