خدابخش مرادینافچی ظهر امروز (۱۶ شهریورماه) در جلسه شورای اداری طارم با اشاره به برگزاری عزاداریها در ایام محرم، اظهار کرد: مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی در عزاداریها عملکرد خوبی از خود به جای گذاشتند.
وی با اشاره به مهیا شدن زنجان برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه زنجان و طارم، اظهار کرد: نگاه ما به انتخابات، راهبرد مقام معظم رهبری است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان با تاکید بر ضرورت صیانت از رای مردم، ادامه داد: رای حقالناس است؛ لذا باید صیانت از آن در اولویت قرار گیرد.
وی با بیان اینکه قانون فصلالخطاب ما در انتخابات است، افزود: با رعایت اصل بیطرفی، نگاه یکسان به دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه زنجان و طارم داریم.
این مسئول با اشاره به اینکه انتخابات دور دوم مجلس در زنجان همزمان با سراسر کشور روز ۲۱ شهریور برگزار میشود، اظهار کرد: زمان رأیگیری در این روز از ساعت هشت صبح تا ۱۸ به مدت ۱۰ ساعت خواهد بود و زمان اعلام شده تمدید نخواهد شد.
در ادامه این جلسه، امام جمعه آببر نیز با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم عزاداری در طارم، اظهار کرد: مردم طارم اهتمام جدی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی داشتند که جای تقدیر دارد.
حجتالاسلام مهدی منصوری با تاکید بر ضرورت توجه مسئولان برای حل مشکلات مردم، یادآور شد: مسئولان باید به مطالبات مردم توجه جدی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان طارم بزرگترین تولیدکننده زیتون کشور است، ادامه داد: ایجاد بازار بزرگ زیتون از نیازهای حوزه کشاورزی طارم برای کوتاه شدن دست دلالان است.
انتهای پیام

