• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99062417952
  • خبرنگار : 50093

پیشکسوت فوتبال خراسان:

شهرخودرو از غیبت مرادمند ضرر می‌کند

 شهرخودرو از غیبت مرادمند ضرر می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی پیشکسوت فوتبال خراسان گفت: شهرخودرو در دو سه فصل اخیر بیشتر از این که به فرد متکی باشد، بر توان و هماهنگی تیمی استوار بوده و ادامه موفقیتش به شرط استمرار این موضوع است.

عباس چمنیان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص شرایط شهرخودرو در لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی، تمام تیم‌ها دچار چالش افت کیفیت شده‌ و با آمادگی کامل فاصله دارند. چالش بزرگ شهرخودرو، تغییراتی است که در بخش کادرفنی و بازیکنانش ایجاد شده، رحمتی علی‌رغم این که تجربه زیادی در لیگ قهرمانان آسیا داشته، اما تا کنون در این سطح مربی‌گری نکرده است. در فوتبال هیچ چیزی غیرممکن نیست. کیفیت و توانمندی فوتبال ایران در حدی است که اگر تیم از هماهنگی خوبی برخوردار باشد، می‌تواند به کسب نتیجه امیدوار باشد.

وی افزود: از آن جا که مهدی رحمتی تاکنون پیشینه‌ای نداشته، نمی‌توانیم استراتژی و فلسفه مربی‌گری او را پیش‌بینی کنیم. باید منتظر بمانیم تا ببینیم تغییراتی که در شهرخودرو رخ داده چه خروجی خواهد داشت. باید منتظر نخستین رو نمایی شهرخودرو مهدی رحمتی بمانیم. شهرخودرو در دو سه فصل اخیر بیشتر از این که به فرد متکی باشد، بر توان و هماهنگی تیمی استوار بوده است. اگر این فضا کماکان در شهرخودرو برقرار باشد، می‌توان به موفقیت شهرخودرو امیدوار بود.

این پیشکسوت فوتبال خراسان خاطرنشان کرد: در یکی دو دهه اخیر، اغلب مربیان داخلی که هدایت تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا را برعهده داشته‌اند، ناموفق بوده‌اند. به غیر از برانکو که با پرسپولیس تا فینال لیگ قهرمانان آسیا پیش رفت، مربی موفق دیگری نداشته‌ایم. این موضوع نشان دهنده این است که استانداردهای مربی‌گری در ایران با فوتبال روز دنیا تفاوت‌های آشکاری دارد. مربیان در فوتبال ایران با تکیه بر قابلیت‌هایی مانند ایجاد حاشیه، تاثیرگذاری روی داور و سر و صدای بیش از اندازه که از استانداردهای روز دنیا دور است، نتیجه می‌گیرند. به همین دلیل در خیلی از مواقع در سطح بین‌المللی مربیان ایرانی ناموفق بوده‌اند.

چمنیان گفت: دستیارانی که مهدی رحمتی انتخاب کرده، هرچند صاحب اسم و رسم‌اند، اما در حوزه مربی‌گری با تجربه نیستند. به نظر می‌رسد، بار تجربی کادر فنی شهرخودرو یک چالش باشد که امیدواریم با بهره‌گرفتن از کسانی که به مهدی رحمتی مشاوره فنی می‌دهند، عملکرد او قابل قبول باشد.

وی در خصوص جدایی حسین مرادمند و نبود مهره اصلی خط دفاعی شهرخودرو عنوان کرد: بی‌شک شهرخودرو ضرر خواهد کرد. مرادمند در خط دفاعی مهره با کیفیتی بود و نزدیک به چهار پنج فصل اخیر ستون دفاعی این تیم بوده و خلاء او در کوتاه مدت می‌تواند تاثیرگذار باشد.

چمنیان در پاسخ به این سوال که در صورت عدم نتیجه‌ احتمالی شهرخودرو در آسیا، آیا باز هم باید به مهدی رحمتی فرصت داده‌شود، گفت: مشکلی که در فوتبال ایران وجود دارد، تصمیماتی است که شتاب‌زده‌ اتخاذ می‌شود و خیلی زود هم پشیمان می‌شویم. تمام دقت‌نظر مجموعه باید پیش از انتخاب سرمربی، باید روی گزینه ها متمرکز شود. در صورت عدم نتیجه احتمالی شهرخودرو در آسیا باید به رحمتی فرصت داده شود تا در لیگ برتر کار کند.

وی تصریح کرد: از آن جا که شهرخودرو در این فصل از کسب سهمیه آسیایی جا ماند، چشم و امید هواداران خراسانی به این است که در بازی‌های باقیمانده لیگ قهرمانان آسیا، نتیجه در خوری کسب کند تا غیبت نماینده خراسان در سال آتی با عملکرد خوب شهرخودرو در این فصل فراموش شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha