• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: دیدنی‌ها
  • کد خبر: 99062418524
  • خبرنگار : 50257

ویدئو / فرآوری سنتی کشمش به روش «بولاو»

ویدئو / فرآوری سنتی کشمش به روش «بولاو»

چند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فراورده باغی در کردستان به "بولاو" معروف است و از روزگاران قدیم در این منطقه رایج بوده است. با این روش سنتی سالانه ۲۰۰ تن کشمش طلایی در این استان تولید می‌شود. روستای دولاب در جنوب شهر سنندج در دامنه کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران واقع است. در روش سنتی باغداران این منطقه برای تهیه کشمش خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید، خوشاب نام دارد. 

تصویربردار: فرشید اردلان / تدوینگر: عماد نعمتی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha