• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99062620171
  • منبع : نمایندگی مازندران

بازداشت کلاهبردار میلیاردی در محمودآباد با ۱۳۰ شاکی

بازداشت کلاهبردار میلیاردی در محمودآباد با ۱۳۰ شاکی
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری کلاهبرداری میلیاردی با ۱۳۰ شاکی در شهرستان "محمودآباد" خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار مرتضی میرزایی با اعلام این خبر، گفت: در پی وقوع چندین فقره کلاهبرداری در سطح شهرستان محمودآباد، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی متهم به کلاهبرداری که در امر خرید و فروش و ساخت و ساز فعالیت داشته با جعل اسناد و ارائه چک های بلامحل بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری و متواری شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران، اظهار کرد: با شناسایی متهم به کلاهبرداری و هماهنگی قضائی این فرد که سابقه کلاهبرداری در برخی استان های "خوزستان و فارس" را در پرونده دارد در عملیاتی ضربتی در مخفیگاهش در بخش "سرخرود محمودآباد" دستگیر شد.

سردار میرزایی با اشاره به اینکه متهم در بازجویی های پلیس به بزه انتسابی اقرار کرد، افزود: تاکنون بیش از ۱۳۰ شاکی در این پرونده شناسایی شدند، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

انتهای پیام