جلیل جباری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به مجوزهای صادره از سوی معاونت سرمایه گذاری در نیمه اول سال جاری افزود: در نیمه اول سال جاری ۹مجوز احداث هتل اپارتمان،هتل،مرکز تفریحی سرگرمی، مجتمع گردشگری، سفره خانه سنتی و مرکز گردشگری سلامت در استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری برای واحدهای مذکور بیش از ۱۰۱۸ میلیارد ریال است، تصریح کرد: در این راستا برای ۲٠۶ نفر اشتغال ایجاد شده است.
جباری ادامه داد: همچنین برای اجرای ۱۱٠ طرح این حوزه برای نیمه دوم سال جاری ۴۱.٠۵ میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان بااشاره به صدور موافقت اصولی برای احداث ۲۵ واحد تاسیسات اقامتی بین راهی،مرکز گردشگری،پارک طبیعت گردی روستایی سفره خانه سنتی در استان طی نیمه اول سال جاری اظهار کرد: در این راستا با سرمایه گذاری بیش از ۱۸۶۹ میلیارد ریال زمینه اشتغال ۴۹۲ نفر نیز فراهم می شود.
وی با بیان اینکه برای ۶طرح حوزه گردشگری استان برای نیمه دوم سال گذشته ۱۶۵میلیارد ریال اختصاص یافته افزود: موافقت اصولی احداث ۶۲ واحد برای نیمه دوم سال گذشته با اشتغالزایی برای ۱۱۶۵ نفر صادر شده بود.
انتهای پیام
نظرات