به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه در اطلاعیه ای اعلام کرد: مسکو از تصمیم بلغارستان در اعلام دو دیپلمات روس به عنوان عنصر نامطلوب ابراز تاسف کرده و با روش کردن جزییات اقدامات تلافی جویانه را اتخاذ خواهد کرد.
در این اطلاعیه آمده است: ما این اقدام را تلاشی عامدانه در جهت تخریب همکاری سازنده روسیه- بلغارستان می دانیم.
بلغارستان روز چهارشنبه اعلام کرد که دو دیپلمات روس را که دادستان ها آنها را به جاسوسی متهم کرده اخراج می کند و این دو ۷۲ ساعت فرصت دارند این کشور را ترک کنند.
در تحقیقات اولیه اعلام شد که این دو شهروند روس فعالیت های اطلاعاتی دارند و اقدام به جمع آوری اطلاعات درباره مدرنیزه سازی ارتش بلغارستان کرده و در صدد انتقال این اطلاعات و اسرار کشوری به سازمان اطلاعات ارتش مسکو بوده اند.
در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است که شهروندان روس موقعیت دیپلماتیک داشته و به همین دلیل پرونده کیفری علیه آنها باید متوقف شود.
سفارت روسیه در بلغارستان نیز این اقدام را بی پایه و اساس دانسته و گفته است هیچ مدرکی دال بر نامناسب بودن فعالیت این روس ها وجود ندارد .
انتهای پیام
نظرات