به گزارش ایسنا و به نقل از آس، ادن هازارد به رئال مادرید رفت تا این تیم را در خط حملهی پروژه جدید رهبری کند اما تاکنون تنها رهبری روزهای دوران نقاهت در والدبباس را بر عهده داشته است. آخرین آسیب دیدگی هافبک بلژیکی از همه عجیبتر بود. او سهشنبه در فهرست قرار گرفت تا مقابل وایادولید به میدان برود اما روز بازی (چهارشنبه) پزشک تیم اعلام کرد هازارد مشکل عضلانی دارد. به همین خاطر نامش از لیست خط خورد.
این ششمین آسیب دیدگی بازیکن بلژیکی از زمان حضورش در مادرید است. این مصدومیتها موجب شده است تاکنون ۲۷ بازی را از دست بدهد. او فصل پیش مجبور به جراحی شد و ۹۳ روز از میادین دور بود اما به دلیل بحران کرونا و دوران قرنطینه تنها سه بازی را از دست داد. تعداد روزهایی که هازارد در کنار تیم نبوده است پنجشنبه، اول اکتبر به ۲۰۶ رسید.
هازارد تاکنون با مادرید بیش از کل دوران حرفهایاش بازی از دست داده است. او در مجموع ۲۲ بار آسیب دیده است که ۱۶ بار در زمان حضورش در لیل، چلسی و تیم ملی بلژیک اتفاق افتاده است. در مادرید شش بار مصدوم شده است. ۱۶ آسیب دیدگی نخست باعث شد ۲۴۱ روز از میادین دور باشد و ۲۴ بازی از دست بدهد. سه بازی کمتر از زمان دوران حضورش در مادرید. البته به این آمار اضافه خواهد شد چون هازارد حداقل یک ماه از میادین دور خواهد بود. او احتمالا دیدار برابر لوانته، کادیس، بارسلونا و اوئسکا را از دست بدهد. همچنین در دو تا سه هفته مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا حضور نداشته باشد.
انتهای پیام