• جمعه / ۱۱ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99071108161
  • خبرنگار : 71610

تصویب قانون حفاظت از مخالفان سعودی در مجلس نمایندگان آمریکا در دومین سالروز قتل خاشقجی

تصویب قانون حفاظت از مخالفان سعودی در مجلس نمایندگان آمریکا در دومین سالروز قتل خاشقجی

عضو کنگره آمریکا از تصویب قانون حفاظت از مخالفان سعودی در مجلس نمایندگان آمریکا در دومین سالروز قتل روزنامه‌نگار منتقد سعودی در استانبول خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی، این خبر را «جری کونولی»، نماینده دموکرات کنگره آمریکا اعلام کرد. وی این قانون را برای بازخواست عربستان به دلیل قتل جمال خاشقجی و تجاوزات دیگر علیه منتقدان این کشور تدوین کرده بود.

کونولی در این باره گفت: خاشقجی بی‌گناه به قتل رسید و آنگونه که گفته می‌شود به دستور محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان جسدش توسط دست ‌نشانده‌های سعودی مثله شد.

طبق گفته کونولی، قانونی که وی تهیه کرده است حامل پیامی بوده و تأکید دارد که ایالات متحده با بازگرداندن اجباری، ارعاب یا کشتن مخالفان و منتقدان سعودی در خارج از کشور مخالف است و به هیچ وجه اجازه چنین تخلفات و نقض‌هایی را نخواهد داد.

وی افزود: قانون حفاظت از مخالفان سعودی اجازه فروش تسلیحات آمریکا به دستگاه اطلاعات، مقامات انتظامی یا امنیت داخلی عربستان را نمی‌دهد مگر اینکه وزیر امور خارجه تأیید کند که این نهادها در بازگرداندن یا کشتن مخالفان سعودی در سایر کشورها دست ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha