• شنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99071208973
  • خبرنگار : 90111

شوک به اردوی پرسپولیس در قطر/ آل کثیر ۶ ماه محروم شد

شوک به اردوی پرسپولیس در قطر/ آل کثیر ۶ ماه محروم شد

کنفدراسیون فوتبال آسیا مهاجم گلزن تیم فوتبال پرسپولیس را ۶ ماه محروم کرد.

به گزارش ایسنا، کنفدراسیون فوتبال آسیا عیسی آل کثیر را به مدت ۶ ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم کرد.

شادی گل عیسی آل کثیر در دیدار برابر پاختاکور جنجالی شد و کمیته اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا این بازیکن را نقره داغ کرد.

طبق اعلام  کمیته اخلاق، آل کثیر ۶ ماه از هر گونه فعالیت فوتبالی محروم شد و محرومیت او از اکنون قابل اجراست.

کمیته اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا مهاجم پرسپولیس را همچنین ۱۰ هزار دلار جریمه کرد.

طبق ماده ۵۸.۱ AFC  چنانچه بازیکنی رفتارهایی که خلاف کرامت انسانی باشد یا رنگ و نژاد را به تمسخر گیرد با محرومیت مواجه می شود و شادی گل مهاجم پرسپولیس هم چنین رفتاری تلقی می شود و به همین خاطر هم با محرومیت سنگین مواجه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۶:۰۸

استقلالی‌ها کلاشون بذارن بالاتر

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۶:۱۷

وااااااااااای 😥

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۶:۱۸

ای خدا جای حق نشستی خودت کمک کن، آمین

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۶:۲۰

لااقل بنویس چکار کرد البته همه میدونن...

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۶:۵۲

بعید به نظر می‌رسد که ای.اف.سی و سعودی‌ها بگذارند پرسپولیس برنده از زمین خارج شود. خدا خودش کمک کند.

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۷:۰۷

ما مردم ایران به این گونه ستم ها، حرف های زور و بی‌عدالتی‌ها عادت داریم. متاسفانه!!!

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۷:۲۲

در اشتباه بودن حرکت آل کثیر شکی نیست ، ولی بوی تعفن احکام و تحرکات کثیف AFC خود و حامیانش را خفه خواهد کرد. چطور ممکنه در آستانه دیدار که تیم‌ها تاکتیک‌هاشون به بازیکنان دیکته کردند، این‌چنین اتفاقی بیفته؟ متاسفم.

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۷:۵۸

خدایا به امید خودت میریم تو زمین

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۲ ۱۸:۲۴

این کار و مسی هم می‌کرد محروم میشد. من آل کثیر رو دوست دارم اما اگه توجه کنید تو همین ایران به هموطن‌های ترکمن توهین کرد. فکر می‌کنم منظور خاصی نداشت اما جوانی کرد و بهانه دست ای اف سی داد.

avatar
۱۳۹۹-۰۷-۱۳ ۱۳:۰۱

حرکت غیراخلاقی کرده مجازات شده.