• جمعه / ۲۵ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99072518549
  • خبرنگار : 71460

نخست وزیر جدید ژاپن خیال همه را برای المپیک راحت کرد

نخست وزیر جدید ژاپن خیال همه را برای المپیک راحت کرد

نخست وزیر جدید ژاپن تاکید کرد با تمام توان و هر طور شده بازی‌های المپیک را سال آینده برگزار خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری تاس، یوشیهیده سوگا نخست وزیر جدید ژاپن تعهد قاطع خود را برای میزبانی بازی‌های المپیک و پارالمپیک در توکیو در تابستان ۲۰۲۱ اعلام کرد. او این خبر را امروز (جمعه) در مصاحبه با خبرگزاری کیودو اظهار داشت.

سوگا درباره برگزاری بازی‌های المپیک در سال آینده در کشورش گفت: "من به طور حتم قصد انجام [بازی ها] را دارم."

در ۲۳ سپتامبر، کیودو گزارش داد که سوگا با توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک (IOC) تماس تلفنی برقرار کرده و در مورد مقدمات افتتاحیه و میزبانی موفقیت آمیز بازی های المپیک توکیو گفت‌وگو کرده است.

قرار بود بازی های المپیک توکیو از ۲۴ ژوئیه تا ۹ آگوست سال ۲۰۲۰ (مردادماه ۱۳۹۹) برگزار شود. به دلیل شیوع ویروس کرونا، این مسابقات برای یک سال به تعویق افتاد و از ۲۳ ژوئیه تا ۸ آگوست ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰) برگزار می شود. با این حال، نام بازی های توکیو ۲۰۲۰ حفظ خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha