• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۹:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99072921763
  • منبع : باشگاه پرسپولیس

موافقت AFC با ارجاع پرونده آل‌کثیر به کمیته استیناف

موافقت AFC با ارجاع پرونده آل‌کثیر به کمیته استیناف

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد کنفدراسیون فوتبال آسیا موافق کرده پرونده مهاجم این تیم در کمیته استیناف بررسی شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه پرسپولیس و بنا بر اعلام علیرضا قدیر، مسوول امور حقوقی باشگاه، کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای، پذیرش درخواست پرسپولیس برای ارجاع پرونده محرومیت عیسی آل‌کثیر را به کمیته استیناف AFC، اعلام کرد.

به این ترتیب، باشگاه پرسپولیس باید لایحه خود را در اعتراض به رای صادره تا پایان هفته به این کنفدراسیون ارسال کند.

به گزارش ایسنا، عیسی آل‌کثیر به دلیل خوشحالی پس از گلش به پاختاکور ازبکستان، توسط کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا به اتهام حرکت نژادپرستانه  ۶ ماه از هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha