• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99073022552
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیرکل زندان های گیلان خبر داد

آزادی ۳۰۲ نفر از زندانیان گیلان با صلح و سازش

آزادی ۳۰۲ نفر از زندانیان گیلان با صلح و سازش

ایسنا/گیلان مدیرکل زندان های گیلان گفت: در راستای دستورالعمل ساماندهی زندانیان از سوی ریاست قوه قضاییه به ۵۴۹ پرونده در گیلان در نیمه نخست سال جاری رسیدگی شد.

رضا محمدی اصل در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه با حضور شورای حل اختلاف در زندان های گیلان در شش ماه نخست تعدادی از زندانیان آزاد شدند، اظهار کرد: در راستای دستورالعمل ساماندهی زندانیان از سوی ریاست قوه قضاییه، با رسیدگی ۵۴۹ پرونده در نیمه نخست سال جاری تعداد ۳۰۲ پرونده منجر به صلح و سازش و آزادی شد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مقامات قضایی به صورت مداوم در زندان های استان، عنوان کرد: دیدار چهره به چهره قضات در داخل پوسته داخلی زندان با زندانیان می تواند در روحیه این افراد اثرات مثبت داشته باشد و تحمل حبس را برای آنان آسان تر کند.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی گیلان، با بیان اینکه تعامل بسیار خوب و ارزنده مقامات قضایی با زندان ها یکی از بارزترین دلایل در بحث کاهش جمعیت کیفری و اطاله دادرسی بوده است، خاطرنشان کرد: در شش ماه نخست سال جاری به ۵۱۶۴ نفر اعطای مرخصی انجام شد و به ۲۳۹ نفر آزادی مشروط، ۱۳۹ نفر تعلیق مجازات و ۷۵ نفر نیز تخفیف مجازات دریافت کردند که این مهم حاصل زحمات مقامات قضایی در فرایند کاهش جمعیت کیفری در زندان ها بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha