• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99080502016
  • خبرنگار : 50004

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد

بستری شدن ۱۰ پزشک نامدار فعال در خط مقدم مبارزه با کرونا در آذربایجان‌شرقی

بستری شدن ۱۰ پزشک نامدار فعال در خط مقدم مبارزه با کرونا در آذربایجان‌شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: ۱۰ پزشک نامدار فعال در خط مقدم مبارزه با کرونا در استانمان، به دلیل ابتلا به بیماری بستری هستند.

محمد حسین صومی در گفت‌وگوی خبری با بیان آخرین و به‌روزترین آمار مبتلایان، فوتی‌ها و بیماران بستری در بیمارستان‌های آذربایجان شرقی، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده‌اند که بالاترین میزان بستری در هشت ماه گذشته در یک روز، است.

وی از بستری ۱۲۹۸ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های آذربایحان شرقی، خبر داد و گفت: ۲۶۴ نفر از این تعداد در بخش ویژه بستری بوده و ۱۲۲ نفر به کمک ونتیلاتور، نفس می‌کشند.

به گزارش ایسنا، صومی از ترخیص ۱۸۵ بیمار بستری شده در بیمارستان با بهبودی کامل، خبر داد و افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ فوتی داشتیم و هر روز حداقل ۵۰۰ فرد مبتلا به کرونا شناسایی می‌شود.

وی، شهرستان‌های مراغه، عجب شیر، مرند، جلفا، آذرشهر و چاراویماق را جزو شهرستان‌های حاد، عنوان کرد و افزود: اعمال محدودیت‌ها در مورد مشاغل دو، سه و چهار دقیقا اعلام نشده و به احتمال زیاد، صبح فردا اعلام می‌شود.

وی گفت:‌ وضعیت تبریز در ابتدا فوق حاد بود، اما وضعیت دقیق شهرستان‌ها فردا توسط ستاد ملی کرونا مشخص خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر لازم نیست، از خانه خارج نشوید و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنید، بسیاری از مبتلایان در اورژانس، منتظر بستری هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha