• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۱
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 99080704629
  • خبرنگار : 90069

کارشناسان محیط زیست در انگلیس هشدار دادند

معضل "باتری‌های زامبی" در مراکز دفع زباله

معضل "باتری‌های زامبی" در مراکز دفع زباله
عکس: Kristoferb/Wikipedia

کارشناسان محیط زیست در انگلیس از مردم درخواست کرده‌اند که باتری‌های مستعمل را در میان زباله‌های خانگی و بازیافتی خود به دور نیاندازند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نهاد خدمات محیط‌ زیستی بریتانیا (Esa)، باتری‌های دور ریخته شده در میان زباله‌های عادی در حین پروسه جمع‌آوری با دستگاه‌ها له می‌شوند که این امر باعث انفجار و آتش‌سوزی در مراکز جمع‌آوری زباله می‌شود.

باتری‌های لیتیوم-یونی یا نیکلی وقتی تحت فشار قرار می‌گیرند می‌توانند منفجر شوند و بقیه مواد را دچار آتش‌سوزی کنند. در شماری از موارد، حجم آتش به چنان سطحی می‌رسد که ده‌ها آتشنشان برای خاموش کردن شعله‌ها احتیاج است و ساکنان نیز از محل تخلیه می‌شوند.

تنها در سال گذشته باتری‌های لیتیوم-یونی سبب دست‌کم ۲۵۰ آتش‌سوزی در مراکز جمع‌آوری، بازیافت و امحای زباله در بریتانیا شده‌اند. این برابر یک سوم تمامی آتش‌سوزی‌های گزارش شده در سه ماه آخر سال است.

باتری‌های لیتیوم-یونی عموما در لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها، تلفن‌های همراه، دستگاه‌های بلوتوثی، ریش‌تراش‌ها، مسواک‌های برقی و سیگارهای الکترونیکی به کار می‌روند.

در بریتانیا سالانه ۲۲ هزار تن باتری به دور ریخته می‌شود اما تنها ۴۵ درصد آن‌ها به درستی بازیافت می‌شوند.

جیکوب هایلر، مدیر اجرایی نهاد خدمات محیط ‌زیستی بریتانیا می‌گوید: آتش‌سوزی ناشی از دور ریختن باتری باعث میلیون‌ها پوند خسارت و ایجاد اختلال در سامانه جمع‌آوری زباله می‌شود. ما از مصرف‌کنندگان می‌خواهیم باتری‌ها را داخل زباله‌ها نریزند و آن‌ها را جداگانه به مراکز بازیافت باتری در مغازه‌ها و مراکز بازیافت تحویل دهند.

به گزارش یورونیوز، یک کارزار جدید نهاد خدمات محیط زیستی بریتانیا با شعار "به مبارزه علیه باتری‌های زامبی بپیوندید" نیز جهت اطلاع‌رسانی به مردم در همین زمینه شروع به کار کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha