• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99082718675
  • خبرنگار : 71402

انتقاد اوباما از "دیکتاتورهایی که برای ماندن در قدرت هر کاری می‌کنند"

انتقاد اوباما از "دیکتاتورهایی که برای ماندن در قدرت هر کاری می‌کنند"

رئیس جمهوری سابق آمریکا گفت، ظرف چند سال گذشته این حس به وجود آمده است که برای رسیدن به قدرت همه چیز توجیه‌پذیر است و این فقط مختص ایالات متحده نیست.

به گزارش ایسنا، باراک اوباما، رئیس جمهوری سابق آمریکا یکشنبه در مصاحبه با برنامه "۶۰ دقیقه" سی‌بی‌اس به ادعاهای مکرر دونالد ترامپ درباره تقلب انتخاباتی متمرکز شد و گفت که زمان آن رسیده است که رئیس جمهوری آمریکا به شکست اذعان کند.  

اوباما گفت: فکر می‌کنم شاید وقت آن بود که او یک روز یا حداقل دو روز بعد از انتخابات به شکست اذعان کند. وقتی عینی به نتایج نگاه می‌کنید، جو بایدن به راحتی برنده خواهد شد.

او درباره عواقب احتمالی ادعاهای ترامپ مبنی بر "تقلب انتخاباتی گسترده"، آن را به عنوان "یک گام دیگر برای غیر مشروع نشان دادن نه فقط دولت آتی بایدن بلکه دموکراسی به صورت کل" توصیف کرد.

این رئیس جمهوری سابق با توصیف ترامپ به عنوان شخصی که هرگز باخت را دوست ندارد و هرگز به شکست اذعان نمی‌کند، درباره این حقیقت ابراز نگرانی کرد که دیگر مقام‌های جمهوری‌خواه "که بهتر هم می‌دانند، در حال همنوایی با او در این مورد هستند."

اوباما گفت: این مسیر خطرناکی است. ظرف چند سال گذشته این حس به وجود آمده است که برای رسیدن به قدرت همه چیز توجیه‌پذیر است و این فقط مختص ایالات متحده نیست. حاکمان و دیکتاتورهایی در سراسر جهان هستند که فکر می‌کنند "من می‌توانم برای ماندن در قدرت هر کاری انجام دهم؛ می‌توانم مردم را بکشم؛ می‌توانم آنها را به زندان بیندازم؛ می‌توانم انتخابات‌های ساختگی برگزار کنم؛ می‌توانم روزنامه‌نگاران را سرکوب کنم." اما این چیزی نیست که ما قرار است باشیم.

باراک اوباما در مصاحبه با سی‌بی‌اس به بایدن به عنوان "رئیس جمهوری بعدی ایالات متحده" اشاره کرد و گفت برنامه‌ای برای تصدی سمتی در دولت بایدن ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha