• شنبه / ۱ آذر ۱۳۹۹ / ۲۳:۲۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99090100927
  • خبرنگار : 50311

برگزاری وبینار «کارآفرینی» در جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد

برگزاری وبینار «کارآفرینی» در جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد وبینار تخصصی الفبای خلاقیت و کارآفرینی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

"عبدالرسول قلی‌پور"، مدرس کارآفرینی امروز، یکم آذرماه در وبینار الفبای خلاقیت و کارآفرینی، گفت: انسان باید موفقیت را در خود تداعی کند تا بتواند شکست‌های خود را جبران کند.

وی افزود: ایده و خلاقیت در انسان باعث پیشرفت او در زمینه های مختلف کارآفرینی و پیشرفت شغلی می شود و در واقع شکست در کارها اگر بعدها همراه با اندیشه خلاق نیز باشد این شکست سبب نوآوری و پیشرفت در کارها در آینده کاری خواهد شد.

این مدرس کارآفرینی تصریح کرد: ما باید ایده پرداز و آرمان گرا باشیم تا بتوانیم بسوی افق های بلد کارآفرینی و شغلی برسیم و اگر فرد در کارهایش ایده داشته باشد، به سرمایه نیز خواهد رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، قلی‌پور عنوان کرد: سلامت روانی و ادراکی جهت پیشرفت کاری مهم است و اگر فرد سلامت روانی نداشته باشد در زمینه شغلی چندان پیشرفت نخواهد کرد و هیچ کس به غیر از خود فرد نمی تواند به او آرامش روحی و روانی دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha