• دوشنبه / ۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99090302354
  • خبرنگار : 71613

انتصاب عجیب در هاکی/ رئیس پلیس بین‌الملل در فدراسیون سمت گرفت

انتصاب عجیب در هاکی/ رئیس پلیس بین‌الملل در فدراسیون سمت گرفت

با حکم رئیس فدراسیون هاکی، هادی شیرزاد به عنوان سرپرست نایب رئیسی این فدراسیون انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، بهرام قدیمی، رئیس فدراسیون هاکی در حکمی عجیب هادی شیرزاد، رئیس اینترپل ناجا را به عنوان سرپرست نایب رئیسی فدراسیون انتخاب کرده است. 

در حکم شیرزاد آمده است: "نظر به دانش، تخصص و تجربیات ارزشمند مدیریتی و اجرایی، جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست نایب رئیسی آقایان فدراسیون هاکی منصوب می شوید. امید است با نصب العین قرار دادن شرع مقدس اسلام و بهره مندی از تمامی توان و هماهنگی کامل با مدیران محترم ستادی، در انجام امور محوله موفق و پیروز باشید." 

این انتصاب عجیب به نظر می‌رسد چون سمت نایب رئیسی در فدراسیون نیاز به آشنایی با رشته ورزشی دارد تا بتواند به پیشرفت این رشته کمک کند اما در خبر فدراسیون و ذکر سابقه شیرزاد آمده است: "شیرزاد دارای تحصیلات دکتری پزشکی و عضو هیات علمی دانشگاه است و در حال حاضر ریاست پلیس بین‌الملل ناجا و ریاست پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا را عهده دار است." 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۹-۰۳ ۱۴:۴۷

مگه داریم ،مگه میشه ،چرا یکی که رییس اینتر پل ناجاست و تحصیلات و تجربیاتش تو حوزه دیگه است باید سرپرست نایب رییس فدراسیون هاکی بشه؟ چیکار می‌کنن مسوولان هاکی؟

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۰۳ ۱۶:۱۱

تو ورزش هم بالاخره یکی باید باشه که بتونیم به کارهاش بخندیم. کی بهتر از ایشون که با تجربه هستن تو خندوندن آدما.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۰۳ ۲۳:۱۶

بهرام قدیمی وقتی که مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد بود اقدامات عجیب و غریب زیادی داشت و به لطف خویشاوندی با سعید فائقی خیلی خوب توانست معاهدات ارتباطی رو بیاموزد و هم‌چنان باشد.

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۰۵ ۰۰:۰۲

چیز عجیبی نیست. در فوتبال و در پرسپولیس فرمانده راهنمایی و رانندگی کل کشور و معاونت نیروی انتظامی حضور داشت.