• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99090503883
  • خبرنگار : 50024

بیش از ۱۰ هزار راننده متخلف کرونایی در البرز جریمه شدند

بیش از ۱۰ هزار راننده متخلف کرونایی در البرز جریمه شدند

ایسنا/البرز رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز گفت: ۱۰ هزار و ۳۵۰ راننده وسایل نقلیه متخلف در اجرای طرح تشدید منع تردد شبانه در استان اعمال قانون شدند.

سرهنگ غلامعلی شرق روز چهارشنبه پنجم آبان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه طرح منع تردد شبانه در البرز از اول آذرماه آغاز و به مدت دو هفته ادامه دارد، اظهار کرد: که با توجه به تصویب کمیته ملی کرونا، طرح منع تردد از ساعت ۲۱ الی چهار صبح در مناطق قرمز استان االبرز، اجرایی شده و رانندگان متخلف اعمال قانون شدند.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: رانندگان توجه داشته باشند که در اجرای این طرح دوربین‌های ثبت تخلف فعال بوده و تخلفات از این طریق به صورت هوشمند ثبت می‌شود.

شرق گفت که رانندگان متخلف در اجرای این طرح دو میلیون ریال جریمه خواهند شد.

وی گفت: چنانچه وسیله نقلیه شرایط ضروری پزشکی داشته باشد حتما باید مدارک لازم برای ارائه به ماموران پلیس را داشته باشد در غیر این صورت جریمه می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز افزود: فهرست سرویس‌های ایاب و ذهاب کارخانه‌ها و یا کارمندان ادارات  باید از طریق فرمانداری‌های شهرستان‌های تابعه به واحد اجرائیات پلیس راهور البرز ارسال  کنند در غیر این صورت برخورد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha