• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99090503959
  • خبرنگار : 50034

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان خبر داد

احیای بناهای تاریخی در محدوده بازآفرینی شهری همدان

احیای بناهای تاریخی در محدوده بازآفرینی شهری همدان

ایسنا/همدان معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان همدان از احیای بناهای تاریخی در محدوده بازآفرینی شهری استان همدان خبرداد.

مجید صالحی‌امیر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: احیاء و بهسازی محور جولان، خانه قهاری، محله جولان و خانه سیفی که با هدف احیای بناهای تاریخی بوده، با ۹۵ درصد پیشرفت در حال اتمام است.

وی با اشاره به پروژه بهسازی، احیاء و نوسازی محلات هدف همدان، تصریح کرد: جداره سازی محله حاجی و جداره سازی محله کبابیان با پیشرفت ۱۰۰ درصدی آماده بهره‌برداری است.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان همدان خاطرنشان کرد: استفاده مجدد از بنای با ارزش خانه صالحان به متراژ ۸۷۶ متر با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی با هدف احیای بنای تاریخی درحال اتمام است.

وی تأکید کرد: پروژه بهسازی، نوسازی و احیای محله هدف همدان جداره کلپا و ساماندهی بخشی از بازار نهاوند با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و باهدف احیای بناهای تاریخی درحال انجام است.پ

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha