• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99091007324
  • خبرنگار : 71603

دانشگاه تنسی دانشجویان خود را ملزم به دریافت واکسن کرونا کرد

دانشگاه تنسی دانشجویان خود را ملزم به دریافت واکسن کرونا کرد

دانشگاه تنسی که بزرگ‌ترین دانشگاه ایالت تنسی آمریکا است، برای دانشجویان و پرسنل خود دریافت واکسن کرونا را لازم دانست.

به گزارش ایسنا، در سراسر سیستم دانشگاه تنسی، نزدیک به ۲۲۰ مورد مبتلا به کرونا در میان دانشجویان و پرسنل دانشگاهی وجود دارد. تعداد افراد حاضر در قرنطینه هم به هزار و ۷۸ نفر می‌رسد.

دانشگاه تنسی در هفته جاری گام بزرگی برداشت و حضور دانشجویان در نیمسال تحصیلی آینده را ملزم به تزریق واکسن آنفلوآنزا و "کووید-۱۹" از سوی آنها کرد.

"دانی اسمیت" از مقامات دانشگاه تنسی گفت: ما در حال وضع قوانینی هستیم که ما را قادر سازد در سال آینده در پاییز سال ۲۰۲۱ میلادی دانشگاه در سطح وسیع‌تری بازگشایی شود.

 هیئت امنای دانشگاه اعلام کرد که سال آینده برای دانشجویان دانشگاه واکسن "کووید-۱۹" درخواست می‌دهد.

روز جمعه گذشته، شرکت "فایزر" تاییدیه واکسن اضطراری برای واکسن "کووید-۱۹" را دریافت کرد که تا پایان سال واکسن را توزیع کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha