به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "هم دانشکدهای سلام" عنوان سرمقاله این شماره از نشریه است که به قلم فراز علاقمند نوشته شده است.
"در سوگ خسرو آواز ایران"، "پیام تبریک هیئت رئیسه به دانشجویان ورودی"، "شریفگردی/ از جکوز تا جابر، سفری به اندازه یک عمر"، "ورود به دانشگاه"، "ورود به خوابگاه"، "خوشمزه جات شریف"، "وندینگولوژی"، "رفاهنامه"، "کلاف آموزش"، "مصاحبه با دکتر بهمن یاری"، "استادشناسی"، "کاوش/ آشنایی با انجمن عمی ـ دانشجویی دانشکده شیمی"، "شورای صنفی" و "شریف در کرونا" از مباحث و مطالبی است که در این ویژهنامه می خوانیم.
نشریه علمی فرهنگی «اکسیر» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی کاوش ـ دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف و مدیر مسئولی فراز علاقمند و سردبیری امیر حسین امینی به صورت گاهنامه منتشر می شود.
انتهای پیام
نظرات