• شنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99091511399
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل هواشناسی گیلان عنوان کرد

کاهش ۴ تا ۸ درجه ای دمای گیلان/ بارش برف حداقل ۷۲ ساعت زودتر اطلاع رسانی می شود

کاهش ۴ تا ۸ درجه ای دمای گیلان/ بارش برف حداقل ۷۲ ساعت زودتر اطلاع رسانی می شود

ایسنا/گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان، با بیان اینکه بارش باران در ماه های آذر، دی و بهمن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش می یابد، گفت: ۱۰ روز یا یک هفته یا حداقل ۷۲ ساعت قبل از کاهش دمای شدید و بارش برف به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، از افزایش بارش ها در ماه های پایانی سال خبر داد و اظهار کرد: مطابق پیش بینی های هواشناسی در بلندمدت، بارش باران در ماه های آذر، دی و بهمن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه شدت بارش ها در مناطق غرب استان بیشتر خواهد بود، تصریح کرد: هنوز برای اعلام بارش سنگین برف در گیلان زود است، زیرا اگر دما به کمتر از صفر برسد، بارش ها به برف تبدیل می شود و در غیر این صورت به صورت بارندگی خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان، با اشاره به آمادگی نیروهای متخصص و تجهیزات مناسب هواشناسی در استان، خاطرنشان کرد: اداره کل هواشناسی استان با رصد لحظه ای وضعیت جوی زودتر از گذشته مردم را در جریان بارش های پیش رو خواهد گذاشت.

دادرس ادامه داد: ۱۰ روز یا یک هفته یا حداقل ۷۲ ساعت قبل از کاهش دمای شدید و بارش برف به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد و لذا نگرانی وجود ندارد.

دادرس، از فعالیت سامانه بارشی و سرد و وزش باد در استان خبر داد و اضافه کرد: این سامانه که از عصر و شب امشب تقویت می شود، بارندگی، ابرناکی، مه آلود شدن هوا و بارش برف در ارتفاعات و دامنه ها را به دنبال دارد.

وی کاهش متوسط دمای چهار تا هشت درجه سلسیوس را از دیگر پدیده های مورد انتظار از امروز تا روز شنبه دانست و گفت: آبگرفتگی، بالا آمدن آب رودخانه ها و سیلابی شدن مسیل ها نیز پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان، بیشینه و کمینه دمای هوای رشت را به ترتیب ۱۲ و ۱۰ درجه سلسیوس دانست و خاطرنشان کرد: اسب وونی با صفر درجه سلسیوس و لنگرود، رودسر و کیاشهر با ۱۲ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند و ارتفاع موج دریا نیز ۱۶۰ سانتیمتر و نامناسب برای فعالیت های مرتبط است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha