• شنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99091511463
  • خبرنگار : 71457

المنار خبر داد

تصویر برداری پهپاد حزب‌الله از پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی

تصویر برداری پهپاد حزب‌الله از پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی

شبکه المنار با پخش یک فایل ویدئویی گزارش داد که این فیلم، دو پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد که تصاویر آنها توسط یک پهپاد حزب الله که وارد حریم هوایی اراضی اشغالی شده بود، گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از المنار، در این فیلم، تصاویری از مقر "طراحی الجلیل" و پایگاه دیگری در منطقه مزارع شبعا نشان داده می‌شود.

رسانه‌های نزدیک به حزب الله گزارش دادند که ورود به حریم هوایی اراضی اشغالی در ماه گذشته به عنوان بخشی از مستندسازی از مانور ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی با لبنان انجام شد.

هنوز ارتش رژیم صهیونیستی به این خبر واکنش نشان نداده است.

نفوذ این پهپاد به آسمان منطقه الجلیل، در ۲۶ اکتبر و دومین روز مانور نظامی ارتش اسرائیل و در اوج تدابیر امنیتی و پرواز گسترده جنگنده‌ها و پهپادهای اسرائیلی در آسمان مناطق شمالی به منظور جلوگیری از ورود هرگونه پهپاد و هواپیمایی به داخل اراضی اشغالی صورت گرفته است.

این پهپاد پس از تصویربرداری از این منطقه، به سلامت به داخل لبنان بازگشته است و رادارهای ارتش اسرائیل هم نتوانستند آن را شناسایی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha