• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 99101008020

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم از حزب بنی گانتس جدا شد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم از حزب بنی گانتس جدا شد

وزیر خارجه رژیم صهیوسنی در کنفرانس خبری مشترک با همتای یونانی خود خروج خود از ائتلاف آبی - سفید به ریاست بنی گانتس را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری مشترک با نیکوس دندیاس، همتای یونانی اظهار کرد، از ائتلاف آبی - سفید به ریاست بنی گانتس، (وزیر جنگ این رژیم) خارج می‌شود؛ اقدامی که به شکاف داخلی این حزب دامن می‌زند و حمایت گانتس را در بین رای دهندگان پایین می‌آورد.

اشکنازی در توییتر نوشت: از دوست نزدیکم بنی گانتس تشکر می‌کنم و برایش آرزوی موفقیت دارم تصمیم گرفتم وارد انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در ماه مارس آینده در قالب ائتلاف آبی - سفید نشوم. 

او ضافه کرد: ما مسیر الحاق مناطق فلسطینی را تغییر دادیم مساله‌ای که فراهم‌کننده فرصت‌های توافقات صلح است و ما با هم مانع از هر تلاش ماجراجویانه سیاسی و قانونی شدیم.

اشکنازی ادامه داد: برای فکر کردن به ادامه راهم استراحت خواهم کرد و تا آنجا که بتوانم در پستم وزارت خارجه می‌مانم.

خروج اشکنازی بعد از خروج آویی نیسنکورن وزیر دادگستری اتفاق می‌افتد. او از آبی - سفید جدا شد تا به حزب میانه جدید التاسیسی بپیوندد که رون خولدائی رئیس شهرداری تل‌آویو ایجاد کرده و سه شنبه تحت عنوان "اسرائیلی‌ها" آغاز به کار کرد.

اشکنازی ششمین عضو کنست است که از حزب آبی - سفید خارج می‌شود.

انتهای پیام