• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99102216171
  • خبرنگار : 90111

کلینزمن: هالند نباید در ترک دورتموند عجله کند

کلینزمن: هالند نباید در ترک دورتموند عجله کند

سرمربی سابق بایرن و تیم ملی فوتبال آلمان به ستایش از ارلینگ هالند پرداخت و از او به عنوان یک مهاجم بزرگ یاد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از ESPN، ارلینگ هالند بار دیگر در ترکیب دورتموند درخشید و توانست زمینه را برای یک پیروزی بزرگ مهیا کند.

این مهاجم نروژی در دیدار برابر لایپزیگ توانست دو گل به ثمر رساند تا دورتموند با نتیجه سه بر یک پیروز بازی شود و خود را به صدر جدول رده بندی نزدیک تر کند.

یورگن کلینزمن، سرمربی سابق هرتابرلین گفت: هالند بار دیگر توانایی های خود را نشان داد. او نه تنها دو گل به ثمر رساند بلکه فشار زیادی روی خط دفاعی لایپزیگ آورد و آنها را حسابی اذیت کرد که این بسیار مهم است. هالند یک مهاجم بسیار خوب است.او بازی به بازی در حال پیشرفت و کامل تر شدن است.

او ادامه داد: به نظرم نباید هالند برای جدایی از دورتموند و انتخاب تیمی قدرتمند و بزرگ تر عجله کند. من اگر جای او بودم صبر می کردم و اصلا عجله ای از خود نشان نمی دادم. او می تواند در دورتموند موفق تر از این هم ظاهر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha