• یکشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99120302005
  • خبرنگار : 71145

سوء قصد به جان وزیر کشور دولت وفاق ملی لیبی/ آمریکا واکنش نشان داد

سوء قصد به جان وزیر کشور دولت وفاق ملی لیبی/ آمریکا واکنش نشان داد

رسانه‌های لیبی امروز، یکشنبه گزارش دادند، خودروی فتحی باشاغا، وزیر کشور دولت وفاق ملی لیبی هدف قرار گرفت که نشان از سوء قصد به جان او داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از رسانه‌های لیبی، خودروی باشاغا در مسیر جنزور در طرابلس هدف حمله قرار گرفت.

به گزارش آناتولی، یکی از عاملان این حمله کشته شده در حالی که دو تن دیگر بازداشت شده‌اند.

براساس گزارش‌ها، یکی از محافظان باشاغا نیز در این سوء قصد زخمی شده است.

همچنین سایت "بوابة الوسط" به نقل از امین الهاشمی، مشاور وزارت بهداشت گزارش داد،‌ باشاغا توسط یک خودروی ضد گلوله که اقدام به تیراندازی به سمت خودروی او کرد، هدف سوء قصد قرار گرفت. اما تعقیب خودروی مورد نظر باعث شد دو تن بازداشت شده و نفر سوم کشته شود.

الهاشمی افزود: حال باشاغا خوب است و زخمی نشده است.

در این رابطه ریچارد نورلند، سفیر آمریکا در لیبی نسبت به این سوء قصد خشمگین شده و با باشاغا تلفنی صحبت کرد.

نورلند گفت، آمریکا به حمایت از تلاش‌ها برای پایان دادن به حضور شورشیان ادامه می‌دهد.

این مقام آمریکایی خواستار انجام تحقیقات فوری و تعقیب عوامل این حادثه شد و با یکی از زخمی‌های این حادثه که محافظ باشاغا بود، ابراز همدردی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha