• شنبه / ۹ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99120906405
  • خبرنگار : 71438

هفته سیزدهم لیگ برتر فوتسال

پیروزی پرگل گیتی پسند و شکست سنگین کراپ

پیروزی پرگل گیتی پسند و شکست سنگین کراپ

هفته سیزدهم لیگ برتر فوتسال با شکست سنگین کراپ به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتسال ایران در دو گروه با برگزاری ۶ دیدار به پایان رسید.

در گروه نخست، گیتی پسند موفق شد در جدالی یک طرفه مقابل اهورای بهبهان جشنواره گل به راه بیاندازد و با نتیجه پرگل ۱۰ بر ۱ مقابل به پیروزی دست یابد. مقاومت البرز نیز موفق شد با ۵ گل کراپ الوند را مغلوب خود نماید.

کراپ پرستاره با این نتیجه در خانه تحقیر شد.

در دیگر دیدار این گروه فردوس قم موفق شد شهروند ساری را با ۷ گل شکست دهد. این دیدار با نتیجه ۷ بر ۲ به پایان رسید.

در گروه دو، فرش آرا در برابر راگا به پیروزی ۱ بر ۰ دست یافت. فرش آرا با این پیروزی صعود خود به مرحله بعدی لیگ برتر را قطعی کرد.

مس سونگون نیز موفق شد با ۳ گل ایمان شیراز را شکست دهد و در آخرین دیدار این گروه، حفاری اهواز با نتیجه ۵ بر ۲ مقابل کوثر اصفهان پیروز شد.

با این نتایج صعود سه تیم مس سونگون،فرش آرا و سن ایچ به دور بعد و حضور کوثر اصفهان و ایمان شیراز در گروه بازنده‌ها قطعی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha