• یکشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99121006644
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

آغاز طرح زمستانه کتاب در خراسان شمالی

آغاز طرح زمستانه کتاب در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون امور فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی با اشاره به آغاز طرح زمستانه کتاب، گفت: هشت کتابفروشی استان پذیرای دوستداران فرهنگ کتابخوانی خواهند بود.

رضا رضایی اظهارکرد: سقف خرید برای هر خریدار در طرح زمستانه کتاب ۹۹، همچون طرح پاییزه دو میلیون ریال است و خریداران می‌توانند در این طرح از ۲۵ درصد یارانه خرید کتاب نیز بهره‌مند شوند.

وی گفت: کتابفروشی های «اندیشه سبز،  پاتوق کتاب بجنورد، حاتمی، شهر کتاب بجنورد،  گوتنبرگ، پیام دانش، کتابسرای عضدی و کوچه کتاب » از شهرستان های بجنورد و آشخانه در طرح زمستانه کتاب امسال ثبت نام کرده و مشارکت دارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی این اداره کل، وی اظهارکرد: به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایط شیوع و گسترش ویروس کرونا و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، خریدهای غیرحضوری نیز در قالب این طرح با ثبت اطلاعات مربوطه در پنل از سوی کتابفروشی‌ها پوشش داده می‌شود.

رضایی افزود: با اجرای طرح زمستانه کتاب و با پرداخت یارانه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علاوه بر حمایت از صنعت نشر و کتابفروشی‌های استان که در دوران شیوع کرونا دچار رکود کسب و کار شدند، شاهد گسترش فرهنگ کتابخوانی در بین خانواده‌ها نیز خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه ارائه تخفیف در این طرح تنها شامل کتاب‌های چاپی است و سایر کالاهای فرهنگی عرضه شده در کتابفروشی را شامل نمی‌شود، گفت: کتابفروشی‌های مشارکت‌کننده در طرح تا زمان به اتمام رسیدن یارانه اختصاصی ملزم به ارائه تخفیف به مشتریان هستند.

یادآوری می‌شود، طرح زمستانه کتاب از ۹ اسفندماه آغاز و تا تاریخ ۱۶ همین ماه به مدت یک هفته ادامه دارد.

۲۷ کتابفروشی  در خراسان شمالی مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha