• پنجشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99121410440
  • خبرنگار : 71263

درخواست آمریکا از عربستان: دست از چانه زنی بردار!

درخواست آمریکا از عربستان: دست از چانه زنی بردار!

آمریکا از عربستان سعودی خواست در مذاکرات سازمان جهانی تجارت (WTO)، از درخواستش برای در نظر گرفته شدن به عنوان یک کشور در حال توسعه صرفنظر کند چرا که این کشور عضو گروه جی ۲۰ از سوی بانک جهانی به عنوان یک کشور درآمد بالا شناخته شده است.

به گزارش ایسنا، واشنگتن در بیانیه ای به سازمان جهانی تجارت اعلام کرد عربستان سعودی یک بازیگر ثروتمند و پرنفوذ در اقتصاد جهانی است. ما از عربستان سعودی می خواهیم در مذاکرات فعلی و آتی سازمان جهانی تجارت، دیگر به دنبال آن نباشد که مشمول مقررات رفتار ویژه و متفاوت شود.

عربستان سعودی با صرف نظر کردن از این درخواست، در تضمین شناخته شدن سازمان جهانی تجارت به عنوان یک نهاد مطمئن برای مذاکرات تجاری معنادار، مشارکت قابل توجهی خواهد کرد.

بیش از سه چهارم اعضای سازمان جهانی تجارت را کشورهای در حال توسعه تشکیل می‌دهند که دارای نظام‌های اقتصادی ضعیف و شکننده هستند، از این روی در تفاهم‌نامه مقرراتی تحت عنوان «رفتار ویژه و متفاوت» در نظر گرفته شده که امتیازاتی را به کشورهای در حال توسعه اعطا می‌کند که هدف آن ایجاد زمینه‌ای مساعد برای مشارکت هرچه بیشتر این کشورها در رکن حل اختلاف می‌باشد.

بر اساس گزارش رویترز، نماینده آمریکا در اظهاراتی خطاب به سازمان جهانی تجارت، خواستار بهبود حمایت از مالکیت معنوی توسط عربستان سعودی شد و نسبت به حریم خصوصی دیتا و بازبینی برنامه ریزی شده مالیات غیرمستقیم بر نوشیدنیها ابراز نگرانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha