• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-50629
  • خبرنگار : 50046

مدیر کل امور مالیاتی استان:

اداره کل مالیاتی خراسان شمالی زیان دو شرکت را پرداخت کرد

اداره کل مالیاتی خراسان شمالی زیان دو شرکت را پرداخت کرد

مدیر کل امور مالیاتی خراسان شمالی گفت: این اداره کل زیان دو شرکت بزرگ که متضرر شده بودند را پرداخت کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، یعقوب نژاد در جمع اصحاب رسانه در ارتباط با حمایت از واحدهای صنعتی استان افزود: از هفت شرکت بزرگ استان که اسناد و مدارک خود را ارائه کردند٬ دو شرکت دچار زیان شده بودند که امور مالیاتی زیان آنان را پرداخت کرد.

وی به میزان کسب درآمدهای مالیاتی در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته 282 میلیارد تومان مالیات وصول شد.

به گفته وی اشخاص حقوقی دولتی و خصوصی که چهار هزار شرکت و موسسه را شامل می‌شود 28 درصد، حقیقی دولتی و خصوصی 23 درصد، صاحبان مشاغل، مستغلات٬ نقل و انتقالات و سرقفلی‌ها 37 درصد از این درآمدها را شامل می‌شوند.

یعقوب نژاد در ادامه با اشاره به اینکه مهلت ارائه اظهارنامه های مالیاتی در سال جاری تا پایان خرداد ماه است، اظهار کرد: معافیت مالیاتی تنها شامل کسانی می‌شود که به موقع اظهارنامه مالیاتی خود را ارسال کنند در غیر این صورت علاوه بر نگرفتن معافیت، ۳۰ درصد نیز دچار جریمه می‌شوند.

وی تاکید کرد: مودیان ارائه اظهارنامه ها را به روزهای پایاتی و ساعات آخر موکول نکنند.

این مقام مسئول تصریح کرد:  کسانی که اظهارنامه یا فرم مالیاتی را به موقع تسلیم می‌کنند می‌توانند مالیات مشخص شده را به صورت اقساط مساوی طی 4 ماه پرداخت کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha