دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۲
۱۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد

۱۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد

بوشهر (ایسنا) - مدیر روابط عمومی اورژانس استان فارس اعلام کرد که بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور کازرون به شیراز، متاسفانه ۱۸ نفر مصدوم شدند.

همتی در گفت وگو با ایسنا، گفت: ساعت ۱۲ و ۱۸ دقیقه ظهر دوشنبه ۲۴ تیر، یک دستگاه اتوبوس مسافربری در مسیر کازرون به شیراز واژگون شد که بر اثر آن ۱۸ سرنشین مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

وی با بیان اینکه مبدا این اتوبوس بوشهر و مقصد آن مشهد بوده است، گفت: بر اساس اطلاعات کسب شده، این اتوبوس در محدوده پل آبگینه محور کازرون به شیراز واژگون شده است.

همتی خاطرنشان کرد که تمام مصدومان این حادثه با استفاده از ۴ دستگاه آمبولانس به بیمارستان ولی عصر کازرون منتقل شده‌اند.

مدیر روابط عمومی اورژانس فارس با بیان اینکه حادثه یاد شده فوتی در صحنه تصادف نداشته است، گفت: اولین آمبولانس ۸ دقیقه بعد از اعلام وقوع، در محل حاضر بوده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها