• چهارشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ / ۲۳:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: hamedan-63788
  • خبرنگار : 50051

تله کابین گنجنامه باز هم دچار نقص فنی شد

تله کابین گنجنامه باز هم دچار نقص فنی شد
مدیر روابط عمومی دهکده تفریحی توریستی گنجنامه با تکذیب گرفتار آمدن ۳۰۰ نفر مسافر در دشت میشان به علت خراب شدن تله کابین گفت: این تعداد ۱۵۲ نفر بوده و فقط به علت نقص فنی سرعت تله کابین کند شد.

بهار سرایوند در گفت وگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه به علت سوختن قطعه ای از موتور برق دستگاه دچار ایراد شد، اظهار کرد: به علت نقص فنی به وجود آمده حرکت تله کابین کند شد و همین امر باعث شد تا ۶۰ نفر را از طریق ماشین های آفرود به پایین انتقال دهیم.

وی با بیان اینکه مابقی مسافران در نهایت صحت و سلامت با تله کابین به پایین آمدند، عنوان کرد: نقص فنی پیش آمده قابل پیش بینی نبود و نمی توانستیم جلوی وقوع آن را بگیریم همانطور که کاری برای پریدن فیوز برق نمی توان انجام داد.

مدیر روابط عمومی تله کابین گنجنامه در پایان عنوان کرد: امشب برنامه «شب فیروزه ای» در گنجنامه اجرا شد و حضور مردم برای شرکت در این برنامه بوده و خوشبختانه همه سالم از دشت میشان به پایین منتقل شدند.

لازم به ذکر است؛ تیرماه امسال بود که فعالیت تله کابین متوقف شد و مدیر روابط عمومی دهکده گنجنامه علت آن را بالا بودن شدت وزش باد عنوان کرد و گفت: در صورتی‌که سرعت باد بیشتر از 40 کیلومتر بر ساعت باشد با هشدار دستگاه مسافرگیری متوقف می‌شود.

و مجددا مردادماه امسال تله کابین متوقف شد و به گفته مدیرعامل دهکده گنجنامه، تله کابین دچار نقص فنی شده بود و مسئولان فنی اقدام به رفع نقص به وجود آمده کردند.



  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha