• چهارشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۸ / ۲۱:۳۰
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: markazi-98901
  • خبرنگار : 50210

استاندار مرکزی:

در سال انتخابات باید از اختلافات کاسته و بر وحدت و انسجام افزود

در سال انتخابات باید از اختلافات کاسته و بر وحدت و انسجام افزود

استاندار مرکزی گفت: در سال ۹۸ که سال انتخابات مجلس شورای اسلامی است باید از اختلافات کاسته و بر وحدت و انسجام افزود .

به گزارش ايسنا، منطقه مركزي، سيد علي آقازاده در جلسه شوراي هماهنگي اصلاح طلبان استان، ضمن قدرداني جهت تلاش هاي انتخابات ٩٦ و با بيان اينكه بخشي از حيات دولت حاضر، حاصل تلاش اصلاح طلبان در سراسر كشور و استان مركزي است، گفت: آمار انتخابات سال ٩٦ نسبت به ٩٢ بهتر بود كه نشان از تلاش خوب و سازماندهي شده و برنامه ريزي شده دارد كه قابل قدرداني است .

آقازاده تصريح كرد: همه بايد تلاش كنيم شرايط فعلي را با موفقيت، برنامه ريزي، وحدت و انسجام پشت سر بگذاريم. رییس دولت اصلاحات بارها گفته است كه هر زماني بحث وحدت و امنيت ملي در كشور و نظام جمهوري اسلامي پيش آيد اصلاح طلب و اصولگرا وجود ندارد و همه يكصدا و متحد در مقابل هر نوع بدي و بدخواهي كه نظام را تهديد مي كند مي ايستند .

وي بيان كرد: در قضاياي دي ماه ٩٦ و ناآرامي هاي كشور زماني كه مردم ديدند دشمن از ناآرامي ها خوشحال است با همه سلايق به ميدان آمدند و در مقابل دسيسه ها ايستادند و امروز هم شرايط همين است و اگر كسي عليه كشور توطئه كند در ميدان خواهند بود و اگر تسلطي بر كشور صورت گيرد همه كساني كه نظام جمهوري اسلامي را قبول دارند و ٤٠ سال زير سايه نظام زندگي كرده اند در صورت بروز اتفاقي بدترين واكنش را خواهند داشت .

استاندار مركزي با تاكيد بر اينكه همه در يك كشتي هستيم و اگر اتفاقي بيفتد اصلاح طلب و اصولگرا نمي شناسند و همه را به یک چشم نگاه می کنند، گفت: در شرایط حساسی قرار داریم، در کنار تحریم ها و دشمنی ها، انتخابات نیز پیش روست. سال انتخابات برای همه ما سال ویژه ای است باید در وهله اول خودمان با انگیزه، اراده و عزم انتخابات سال های گذشته حرکت کنیم .

وی تصریح کرد: برخی از دوستان می گویند دولت نتواسته است خواست سیاسی ما را بر آورده کند من هم قبول دارم که دولت در برخی از امور دارای ضعف و در برخی امور دارای قوت است اما امسال باید این مباحث را کنار بگذاریم و همه به مانند انتخابات قبل که در کنار هم حرکت کردیم امسال و سال ۱۴۰۰ نیز تلاش خود را برای تهییج مردم و آمدنشان به پای صندوق های رای به کار گیریم .

آقازاده با تاکید بر لزوم حرکت بدون شکاف عقیده ای، انگیزه ای و اراده ای بین اصلاح طلبان گفت: نباید قافیه را ببازیم و میدان را خالی کنیم. دولت نقاط ضعف و قوت دارد و به عنوان نماینده دولت در استان مرکزی می گویم که دولت می توانست در مباحث سیاسی و اقتصادی بهتر عمل کند اما دولت دکتر روحانی دولت اعتدال است و برای تعریف و پیاده سازی آن باید از هر دو طیف با تعادل استفاده شود. ما می توانستیم در تصمیمات اقتصادی و حتی سیاسی و دیپلماتیک بهتر عمل کنیم اما ملاحظاتی وجود دارد و همانطور که رییس دولت اصلاحات را در زمان ریاست جمهوری درک کردیم باید دولت اعتدال و دکتر روحانی را درک کنیم چراکه مشکلات خاص خود را دارد .

استاندار مرکزی گفت: باید شرایط موجود را درک کرد. ما همه این درک را از شرایط داریم و در انتخابات نیز مثل گذشته باید ید واحد باشیم و مردم را به پای صندوق های رای بیاوریم. در این میان آنچه لازم است حضور باشکوه و با اقتدار مردم در انتخابات است که باید بستر آن فراهم شود .

وی بیان کرد: ما همه به عنوان مسئولان برگزاری انتخابات سلایق و گرایشات سیاسی خاص خود را داریم اما به عنوان مجری انتخابات باید بی طرفی را رعایت کنیم. البته فعالان سیاسی که مسئولیت اجرایی ندارند آزادند و برای فعالیت منع قانونی ندارند، باید فعال باشند و مردم را با خود همراه کنند. این مردم هستند که به انقلاب حیات و اقتدار می دهند، هرچه مشارکت کمتر باشد دشمن امیدوارتر می شود .

آقازاده افزود: وظیفه سیاسی ما این است که به رغم همه مشکلات و نقدها همچنان انقلاب را حفظ کنیم و زنده نگهداریم چراکه همه ما زیر چتر انقلاب اسلامی هستیم و باید در این مسیر حرکت کنیم .

وی در خصوص عملکرد شوراهای اسلامی نیز در انتخابات گفت: شوراها نیز در این زمینه باید تلاش مناسبی داشته باشند و اختلافات کمتر و انسجام بیشتری نشان دهند تا مثل گذشته در انتخابات حرفی برای گفتن داشته باشیم .

استاندار مرکزی در خصوص برخی از نقدها نسبت به انتخاب بخشدار بخش مرکزی ساوه بیان کرد: سرپرست بخشداری بخش مرکزی شهرستان ساوه با هماهنگی ستاد دکتر روحانی در شهرستان انتخاب شد و یکی از اعضای شورای هماهنگی اصلاح طلبان استان نیز در پیامکی اعلام کرد که شورا با این انتخاب مشکلی ندارد .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha